ÇAYKUR, randevulu yaş çay alım sistemine geçiyor

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 7 Eylül Cumartesi gününden itibaren yaş çay alımlarında randevulu sisteme geçileceğini bildirdi.

Rize

ÇAYKUR’dan yapılan yazılı açıklamada, üçüncü sürgün yaÅŸ çay alımlarının 15 AÄŸustos’ta baÅŸladığı, alımların kapasite sınırlarını aÅŸarak devam ettiÄŸi belirtildi.

Bu süreçte tüm üretim, personel ve donanım imkanları en üst seviyeye çıkarıldığı vurgulanan açıklamada, “Kıymetli üreticilerimizin alın teri olan ürünlerin alınıp iÅŸlemesi için yoÄŸun çaba sarf etmekteyiz. GeldiÄŸimiz nokta itibariyle 7 Eylül Cumartesi günü randevulu alım süreci baÅŸlatılacak. Tüm yaÅŸ çay fabrikalarımız bu yönde hazırlamış oldukları planlamalarını sizlerle paylaÅŸacaktır.” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, 2024 yılı yaş çay döneminin son günlerine doğru yaklaşıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ãœreticilerimizin, ürünleri, kendileri hem de karşılığı olan deÄŸerleri ÇAYKUR’un garantisi altındadır. YoÄŸunluÄŸa sebebiyet vermeyerek ve çayımızın en uygun bekleyeceÄŸi yerin bahçe olduÄŸunu biliyoruz. Kurumumuzca açıklanacak programlara uyulduÄŸu takdirde bu süreci el birliÄŸi ile ve zarar görmeden atlatabileceÄŸimizi tekrar ifade ediyoruz.”

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.