DışiÅŸleri Bakanlığından, Ä°srail DışiÅŸleri Bakanı Katz’ın paylaşımına tepki

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Adı geçen ÅŸahsın, soykırım suçu iÅŸleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen (Ä°srail BaÅŸbakanı Binyamin) Netanyahu hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır.” denildi.

Ankara

DışiÅŸleri Bakanlığı, Ä°srail DışiÅŸleri Bakanı Yisrael Katz’ın sosyal medyadaki paylaşımına tepki göstererek, “Adı geçen ÅŸahsın, soykırım suçu iÅŸleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen (Ä°srail BaÅŸbakanı Binyamin) Netanyahu hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır.” ifadesini kullandı.

Bakanlık, X sosyal medya hesabından, Ä°srail DışiÅŸleri Bakanı Katz’ın, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ı ve Türkiye’yi hedef alan sosyal medya paylaşımına iliÅŸkin açıklamada bulundu.

Açıklamada, Katz’ın, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ve Türkiye’ye dair iftira ve yalan dolu bir paylaşım yaptığı vurgulanarak, ÅŸunlar belirtildi:

“Adı geçen ÅŸahsın, soykırım suçu iÅŸleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen Netanyahu hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır. Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım ÅŸebekesindeki koltuÄŸunu korumaya çalışmaktadır.”

Bakanlığın paylaşımında, Türkiye’nin gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edeceÄŸi de vurgulandı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.