Oltu’da Mevlid-i Nebi ve camiler haftası etkinliği düzenlendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde Mevlid-i Nebi ve Camiler ile Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Oltu İlçe Müftülüğü, Oltu Efkan Ala Kültür Merkezi’nde anlamlı bir program gerçekleştirdi. Etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın..

Erzurum’un Oltu ilçesinde Mevlid-i Nebi ve Camiler ile Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Oltu İlçe Müftülüğü, Oltu Efkan Ala Kültür Merkezi’nde anlamlı bir program gerçekleştirdi.

Etkinlik, saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasıyla baÅŸladı. Açılış konuÅŸmasını Oltu Ä°lçe Müftülüğü Åžube Müdürü Muhassin Demir yaptı. Ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda, Oltu Müftüsü Veysel Çelebi, “Peygamberimiz ve Åžahsiyet Ä°nÅŸası: Merhameti KonuÅŸalım, Öfkemizi Kontrol Edelim” baÅŸlıklı bir konferans verdi.

Etkinliğin sonunda din görevlilerinin oluşturduğu koro, katılımcılara ilahiler sundu. Program, dinleyicilerden büyük beğeni topladı ve katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Oltu İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen anlamlı etkinlik ile dinin ve ahlakın önemini vurgulanarak toplumsal dayanışmayı artırmanın amaçlandığı belirtildi.

Oltu’da Mevlid-i Nebi ve camiler haftası etkinliÄŸi düzenlendi

Kaynak: IHA

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.