Burak Çağhan Kızılhan: Gereken takviyeleri en doğru hamlelerle gerçekleştirdiğimize inanıyoruz

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Futbol Takımımıza gereken takviyeleri en doğru hamlelerle gerçekleştirdiğimize inanıyoruz. Futbol Takımımızın UEFA kadrosunu da tüm bu çalışmalar doğrultusunda tamamlamış bulunuyoruz dedi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak ÇaÄŸhan Kızılhan, transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu. UEFA’ya bildirilecek kadrodaki transferleri tamamladıklarını belirten Burak ÇaÄŸlan Kızılhan, “Bugün itibariyle, sezon başında belirlediÄŸimiz yol haritamız kapsamında, Futbol Takımımıza gereken takviyeleri en doÄŸru hamlelerle gerçekleÅŸtirdiÄŸimize inanıyoruz. Futbol Takımımızın UEFA kadrosunu da tüm bu çalışmalar doÄŸrultusunda tamamlamış bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

“TAKIMIMIZ EMÄ°N ADIMLARLA HEDEFLERÄ°NE YÃœRÃœYECEK KÄ°MLÄ°ÄžE SAHÄ°PTÄ°R”

Potansiyel transfer çalışmalarının ise devam ettiÄŸini vurgulayan Kızılhan, “Futbol Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de, Teknik Direktörümüz Jose Mourinho’nun öncülüğünde, taraftarımızın eÅŸsiz destekleri ile emin adımlarla hedeflerine yürüyecek kimliÄŸe sahiptir. Fenerbahçe’nin doÄŸası ve hedefleri gereÄŸi transfer çalışmalarımız ve potansiyel transfer adımlarımız ise durmaksızın devam etmektedir. Takımımızın hedefleri yolunda kadromuzu daha da derinleÅŸtirip kadro deÄŸerimizi yükseltecek alternatif oyuncu giriÅŸimlerimiz sürmekle birlikte; Futbol Takımımızın kısa, orta vadeli yapılanması çerçevesinde potansiyeli olan genç oyuncu giriÅŸimlerimizin de olduÄŸunu vurgulamak istiyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağhan Kızılhan sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

“Büyük taraftarımızın her zaman olduÄŸu gibi sonsuz destekleriyle Teknik Direktörümüz Mourinho ve armamız için mücadele eden Futbol Takımımızın yanlarında olacağını biliyoruz.”

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.