Dik Duruş Timsali Emrullah Başkan

Siyasette dik duruşun çok az rastlandığı güzel ülkemizde alışık olduğumuz bir durum gibi geliyor fakat bu durum yüzünden başkana kızmamak gerek zira bir hastalığı olabilir. Kendisini omurga ve omurilik rahatsızlığı..

Siyasette dik duruşun çok az rastlandığı güzel ülkemizde alışık olduğumuz bir durum gibi geliyor fakat bu durum yüzünden başkana kızmamak gerek zira bir hastalığı olabilir. Kendisini omurga ve omurilik rahatsızlığı olabileceğini bu sebeple bir ortopedi polikliniği görünmesini tavsiye ederiz.

Bir de aradan uzun zaman geçmesine rağmen tebrikleri bittikten ve işleri bittikten sonra artık çok yakın olduğu Sn. Sekmenle beraber Spor lisesi önü ve ihsan doğramacı bulvarında Yarımca Mahallesine doğru bulunan ara yollar başta olmak üzere köstebek yuvası yolarımızın, organize sanayi başta olmak üzere evlerde de son zamanlarda fazlaca kesintiye uğrayan sularımız için göreve çağırıyorum.

31 Mart Yerel Seçilerinin üzerinden henüz beş ay geçti. Ülke genelinde büyük bir çıkış sağlayan Yeniden Refah Partisi Erzurum’da da merkez ilçelerden Aziziye ilçesini kazanmıştı. Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar beş gün önce partisinden istifa ederek Ak Parti saflarında yerini aldı.

Böyle dinleyince de siyasette omurgalı duruşun çok az rastlandığı güzel ülkemizde alışık olduğumuz bir durum gibi geliyor fakat detayları da bilmek hikayenin bir “Bahçeli” hikayesi olduğunu bizlere çok iyi anlatacaktır.

Emrullah Akpunar kendisi bir MHP’li fakat ilk istifasını 2019 yerel seçimlerinde ittifak nedeniyle Aziziye ilçesinde MHP aday gösteremediği için istifa edip bağımsız aday olarak karşımıza çıktı. Ak Parti adayı karşısında %20’lik bir başarı gösteren Akpunar hem halkın teveccühünü kazanmış hem de ilçe merkezinde de tanınırlığını artırmış oldu.

MHP İl Başkanlığının 31 Ekim 2023 Günü partiye katılımların da olacağı, MHP’den Aziziye Belediye Başkanlığı için aday adayı olan, ittifak nedeniyle Aziziye ilçesinin AK Parti’ye bırakılması sonrasında, partisinden istifa ederek bağımsız aday olan ve ilçede ciddi bir oy alan Emrullah Akpunar’ında yeniden MHP’ye katılacağı öğrenildi.

Geldik 2024 Mart seçimlerine Akpunar YRP’den aday oluyor ve adaylık süresinde Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan olan Mehmet Sekmen’le tıpkı daha öncesinde Bahçeli ve Erdoğan’ın yaşadığı siyasetten ve nezaketten uzak o meşhur “Çoban bile olamaz.” Tartışması geçiyor karşılık olarak “Kibir abideleri” söylemini kullanıyor. Kısa bir süre önce “ben bu partiyle geldim, bu partiyle giderim” diyen, Seçim sürecinde halka verdiği sözler ve söylemler aklımıza geliyor ve bu süreçte desteklerimizi veriyoruz fakat şu an görüyoruz Sekmen oldukça haklıymış diyeceğim benim ülkemin çobanı söylediği lafı yutmaz, söyleneni unutmaz.

Bu hareket çobanın yapacağı değil daha çok tipik bir MHP’lini yapacağı harekettir. Zira lideri Devlet Bahçeli’nin izinden giderek geçmişte söylediği tüm sözleri unutacak ve yakında “Büyük oyun, devletin bekası” diye konuşacaktır.

Parti değiştirmek halkın oyunu satmaktır. Başka hiçbir açıklaması olamaz.

YORUMLAR (1)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.