Narin Güran soruşturmasında tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi gözaltına alındı

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran gözaltına alındı.

Diyarbakır

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 8 zanlı tutuklandıNarin’in annesi tutuklanan amca için “Kızıma neden zarar verdiğini bilmiyorum” demiş

Soruşturma kapsamında çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince “Suç delillerini yok etmek” suçundan tutuklanan amca Fuat Güran’ın eşi Hediye Güran gözaltına alındı.

Güran’ın jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, 2 Eylül’de tutuklanan ve tekrar ifade vermesi için Diyarbakır Adliyesi’ne getirilen amca Salim Güran’a ait telefonda çıkan bazı ses kayıtları inceleniyor.

Ses kayıtlarında soruşturmanın diğer şüphelisi olan ve tekrar gözaltına alınan 15 yaşındaki R.A. ile Salim Güran’ın görüşmelerin yer aldığı öğrenildi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.