Bakanı Fidan, Alman ve Kanadalı mevkidaşları ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Hakan..

Bakanı Fidan, Alman ve Kanadalı mevkidaşları ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de diplomatik temaslarda bulundu.
Dışişleri Bakanlığı’nın X hesabından yapılan paylaşıma göre, Bakan Fidan, Brüksel’deki NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı sırasında Alman mevkidaşı Baerbock ve Kanadalı mevkidaşı Joly ile yaptığı görüşmelerde Gazze’deki insanlık dramını ve NATO’nun gündemindeki konuları ele aldı.
Fidan, Türkiye’nin NATO Daimi Temsilciliği’nde İngiliz mevkidaşı Cameron ile de görüştü.
Görüşmede, ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze ve Ukrayna’daki son gelişmeler ele alındı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika'da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi. - Sputnik Türkiye, 1920, 28.11.2023
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’da düzenlenen NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ve Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly ile ayrı ayrı görüşme gerçekleştirdi.
© İHA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.