Bunların Ne Konuştuğu Belli Değil: Murathan Coşkun Yazdı…

Yağcı olarak tanıdığımız Mustafa Atmaca isimli sosyal medya fenomeni Tiktok’ta canlı yayın yaptığı esnada tartıştığı bir takipçisine “Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan’a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de..

Bunların Ne Konuştuğu Belli Değil: Murathan Coşkun Yazdı…

Yağcı olarak tanıdığımız Mustafa Atmaca isimli sosyal medya fenomeni Tiktok’ta canlı yayın yaptığı esnada tartıştığı bir takipçisine “Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan’a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail’e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti” ifadelerini kullandıktan sonra özellikle sosyal medyada büyük infial uyandırdı.

Normal zekaya sahip sıradan bir insanın bile burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kastederek söylediğini anlaması üzerine Atatürk’e hakaret ettiği suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alındığı gün anbean Üçler İskender’in sosyal medya hesaplarından açıklama beklerken firma bir açıklama yapmayıp uzun bir süre Atatürkçü gençlerin olumsuz yorumlarına maruz kalmamak için yalnızca gönderilerini yorumlara kapattı.

Bir süre sonra Üçler İskender’den beklenen açıklama gelerek bir video paylaşım ile şu açıklama yapılmıştı;

Kamuoyuna Duyurumuzdur.

Üçler Döner İskenderlerin diğer ortakları olarak aldığımız kararı siz halkımıza duyuruyoruz.

10 Kasım günü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85. Ölüm yıl dönümünde sosyal medyada yaşanan talihsiz olayı sizlere açıklamak için karşınızdayız. 85 yıldır gözümüz yaşlı. Türk milleti 85. Kez başı sağ olsun.

Mustafa Atmaca ile olan ortaklığımız sonlandırmış olduğumuzu sizlere bildiririz. Kendisinin hiçbir Üçler Döner İskender şubeleriyle bir bağı kalmamıştır.

Ancak şunu belirtmek isteriz ki hiçbir vatan evladı bu ülkenin Baş Komutanına, Ulu Önderine ve kurucusuna saygısızlık yapamaz. Mustafa Atmaca’nın canlı yayında defalarca hem kendisine hem ailesine hem de işletmemize yapılmış hakaretler ve diğer eylemler hepinizin bildiği aşikardır.

Yemek yayınında sohbetleri siyasete ve kışkırtmaya çalışan art niyetli insanların dolduruşuna gelerek söylenmemesi gereken sözlerini, canlı yayın akışıyla değil de keserek kullanılarak kendisine karşı kullanmışlardır. Kendisinin bu olaydan aklanacağını düşündüğümüzü bildirerek huzurlarınızdan ayrılıyoruz.

#uclerdoneriskender

Mustafa Atmaca isimli yağcının ne amaçla sözlerini sarf ettiğini çok iyi biliyoruz. Daha sonra nasıl döndüğünün de farkındayız. Fakat diğer ortakların “Mustafa Atmaca ile olan ortaklığımız sonlandırmış olduğumuzu sizlere bildiririz. Kendisinin hiçbir Üçler Döner İskender şubeleriyle bir bağı kalmamıştır.” Açıklamasını paylaştıktan çok kısa bir süre sonra kaldırmalarının sebebi de yine yağcı gibi sözlerinin eri olup arkasında duramamaları mıdır?

Neyse ki bu açıklamayı gördükten sonra ilerde olacaklardan emin olduğum için kaydettim ve tahmin ettiğim üzere olanlar olmuştur.

Sayın Yağcı Mustafa Atmaca sizler bu sözlerden dolayı belki hukuk karşısında aklanabilir belki hiçbir ceza almadan kurtulabilirsiniz fakat Türk Milleti ne amaçla kimlerin kastedilerek söylendiğini çok iyi bilmektedir.

Sayın Üçler Döner İskender’in diğer ortakları bu yapmış olduğunuz açıklama hala geçerli midir? Yoksa diğer yağcı ortağınız gibi sizler de sarf ettiğiniz sözlerin arkasında duramadınız mı?

 

Atatürk'e hakaret eden Erzurumlu dönerci tutuklandı - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

Murathan Coşkun

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.