Fatih Aygün’den Saygısızlığa Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’in yüzünün boyanması gündeme düşmüştü. Diğer siyasilerden ve rakiplerinden bir ses çıkmazken Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Aygün sosyal medya..

Fatih Aygün’den Saygısızlığa Sert Tepki

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen’in yüzünün boyanması gündeme düşmüştü. Diğer siyasilerden ve rakiplerinden bir ses çıkmazken Zafer Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Aygün sosyal medya hesaplarında bu görüntüyü paylaşarak;

Erzurumluluk hukuku kırmızı çizgimiz !
Bazı adayları destekleyip, bazılarını desteklemeyebilirsiniz. Ancak tepkilerimizi hakaret etmeden, saygı sınırlarını aşmadan, desteklemediğimiz adayların ailelerini, çocuklarını, onları destekleyenleri de hesaba katarak göstermek en doğrusu. Asıl tepki, sandıkta doğruyu seçmek, demokratik tepki göstermektir. Vatandaşlarımıza ve adaylarımıza sağduyulu, saygı ve sevgi dolu bir seçim süreci diliyorum.
Açıklamalarında bulundu.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.