Horasan’ın Kararı İyi Parti

Ak Partinin MHP ile birlikte yaptığı Seçim Kordinasyon Merkezi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de katılım sağladı.   İki partinin de aynı gün aynı saatlerde açılışları adeta gövde gösterisine dönerken..

Horasan’ın Kararı İyi Parti

Ak Partinin MHP ile birlikte yaptığı Seçim Kordinasyon Merkezi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’de katılım sağladı.

 

İki partinin de aynı gün aynı saatlerde açılışları adeta gövde gösterisine dönerken Ak Parti İyi Parti’nin rüzgarıyla dağıldı. Ak Parti’nin 54 araçla yaptığı açılışa İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar ve Horasan Belediye Başkan Adayı Hayrettin Özdemir ile birlikte 544 araçla adeta miting havasında bir açılış yaptı.

Açılış sonrasında esnaf ziyareti yapan İyi Parti Heyeti Horasan Belediye Başkanı Daştan Bingöl’ü de makamında ziyaret etti.

Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir’e olan büyük teveccüh ve sevgiye tüm Horasan halkında karşılık buldu.

Akşam saat 20.00 sularına kadar süren esnaf ziyareti, taziyeler ve toplantılar ardından köy halkının daveti üzerine Kırkgözeler’de köylülerle bir araya gelen Canan Uçar ve Hayrettin Özdemir köylülerin tezahüratlarıyla karşılandı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.