Mehmet Sekmen: En başarılı belediye başkanı zatım

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Radyo Ritm’de yayınlanan ‘Sesli Gazete’ programının canlı yayın konuğu oldu. 2 Saat kadar süren radyo programında Sekmen birçok konuya değinirken kendini övmeyi de ihmal etmedi…

Mehmet Sekmen: En başarılı belediye başkanı zatım

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Radyo Ritm’de yayınlanan ‘Sesli Gazete’ programının canlı yayın konuğu oldu.

2 Saat kadar süren radyo programında Sekmen birçok konuya değinirken kendini övmeyi de ihmal etmedi.

Bu alanda belediyecilik alanında Türkiye’de şahsım için söylemiyorum bazı zaman mütevazı olup söylemezsek millet de bilmeyebilir Türkiye’nin bu alanda en yetişmiş en başarılı belediye başkanı zatım. 22 yıldır belediye başkanıyım, 10 yıl parlamento görevim var ondan evvel kamu tecrübem var, özel sektör tecrübem var. Bu konularda yetişmiş nadir elemanlardan biriyim. O yüzden vatandaşlarıma söyleyeyim bu tecrübeyi değerlendirelim.

Özellikle kentsel dönüşüm üzerinde duran duran Sn. Sekmen Erzurum’da takribi olarak 50 bin konutun yenilendiğini ve bu konutların 10 bin kadarının belediye, 15-20 bin kadarının TOKİ ve 35-40 bin civarında konutun da özel sektör tarafından yenilendiğini ifade etti.

Şehirde daha yenilenecek ve kentsel dönüşümü devam eden birçok bölge olduğunu belirten Sn. Sekmen, bundan sonra yapılacak olan binalarda TOKİ uygulamasının aynen hakim kılınacağını ifade ederken Erzurum Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan ERKONUT firmasının TOKİ’ye iş yaptığının altını çizdi.

Murathan Coşkun

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.