Mehmet Sekmen Uzundere’de SKM Açılı Yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle birlikte Uzundere’de SKM açılışı gerçekleştirdi. SKM açılışından sonra halkla bir araya gelen Mehmet Sekmen Uzundere ziyaretini şu notlarla paylaştı…

Mehmet Sekmen Uzundere’de SKM Açılı Yaptı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Ak Parti ve MHP’li yöneticilerle birlikte Uzundere’de SKM açılışı gerçekleştirdi. SKM açılışından sonra halkla bir araya gelen Mehmet Sekmen Uzundere ziyaretini şu notlarla paylaştı.

Uzundere İlçemizde MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını MHP Erzurum İl Başkanımız Adem Yurdagül, Uzundere Belediye Başkan Adayımız Sinan Aydın, AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, AK Parti Uzundere İlçe Başkanımız Fatih Ertek, Ülkü Ocakları Erzurum İl Başkanımız Mevlüt Özcan ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik.
Erzurum’umuzda, ilçelerimizde ve Uzundere’mizde hizmet ve eser belediyeciliğini esas alarak kadim kentimizin daha müreffeh bir hale gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.
Birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışma ve kardeşliğimiz zirvelere ulaşsın İnşallah

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.