Tüm Dijital İhtiyaçlarınız İçin Mutasoft Yeterli!

Günümüz teknoloji dünyasında başta işletmeler olmak üzere hemen herkes artık dijitalden bir şekilde para kazanmaya veya işletmelerini yerelden ulusala açmaya çalışmaktadır. Özellikle e-ticaret sektörünün büyümesiyle birlikte firmaların güvenilir ve satış..

Tüm Dijital İhtiyaçlarınız İçin Mutasoft Yeterli!

Günümüz teknoloji dünyasında başta işletmeler olmak üzere hemen herkes artık dijitalden bir şekilde para kazanmaya veya işletmelerini yerelden ulusala açmaya çalışmaktadır.

Özellikle e-ticaret sektörünün büyümesiyle birlikte firmaların güvenilir ve satış sonrası hizmette kaliteli bir çözüm ortağı arayışına Mutasoft tek başına yanıt veriyor. Sektörde 1. yılına girerken büyük indirimler ve aynı zamanda bayilik imkanlarıyla sektöre adım atacak yeni firmalara da destek sunarak hem gelir imkanı sağlamakta hem de sunduğu hizmetlerle çalıştığı firmaların %100 memnuniyetini kazanmaktadır.

Özellikle e-ticaret yazılımları başta olmak üzere, dijital pazarlama, kreatif tasarım ve sertifikalandırma alanlarında hizmet veren Mutasoft 2024 yılında başta Erzurum olmak üzere Türkiye genelinde yüzlerce firmaya çözüm ortağı olmaktadır. 

Yüzlerce farklı hazır web siteleri ve özellikle reklam yönetimi konusunda muhteşem başarılara imza atarken bu başarının sebebini “Müşteriyi anlamak, ve müşterinin işletmesini kendi işletmesi olarak görüp ona uygun hareket etmek olduğunu, öncelikli maksatlarının güvenen ve güçlü referanslar olduğunu belirtiyorlar.”

En çok karşılaştığımız sorun aslında sektörlerinde hizmet eden fakat kalitesiz hizmet ve satış sonrası destekten yoksun kişi ve firmaların insanların güvenini büyük bir ölçüde kırmış olduğunu belirtirken, “işimizi en iyi şekilde yaparken müşterilerimizin güven sorununu bizler düzelteceğiz, yazılım, tasarım ve reklamcılık alanlarına olan kötü bakışı bizler kıracağız.” ifadelerini kullanan Mutasoft Yönetimi özellikle şehrimiz için büyük indirim ve kolaylıkları olduğunu belirterek Erzurum halkının dijitalde ilerlemesi gerektiğini bu konuda da ellerinden geleni yapacaklarını belirtiyorlar.

Dijital alandaki tüm ihtiyaçlarınız için bu linkten ulaşabilir ve “TURKHABERAJANSI” koduyla yapacağınız alışverişlerde %10 indirim kazanabilirsiniz. www.mutasoft.com.tr

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.