Belediye personeline ev gibi mobil otobüs

Mersin Büyükşehir Belediyesinin nötr haldeki otobüsleri baştan tasarım ederek oluşturduğu ’Mobil Yaşam Otobüsleri’, ilkin ırak bölgelere revan ve emekleri günlerce devam eden personelin şen ve temiz ortak halde konaklamasına imkân..

Belediye personeline ev gibi mobil otobüs

Mersin Büyükşehir Belediyesinin nötr haldeki otobüsleri baştan tasarım ederek oluşturduğu ’Mobil Yaşam Otobüsleri’, ilkin ırak bölgelere revan ve emekleri günlerce devam eden personelin şen ve temiz ortak halde konaklamasına imkân sunuyor.

 

Buzdolabı, televizyon, teshin soğutma sistemleri düşüncesince lazım bulunan yalıtım gücünü üzerinde toprak meydan şems panellerinden alan, yenilikçi tasarımlara cemaat ’Mobil Yaşam Otobüsü’, Makine İkmal Dairesi Başkanlığı atölyelerinde kullanımdan çıkarılan ve nötr durumda mevcut emektar otobüslerden yapılıyor.

“Mobil Yaşam Otobüsünde ne ararsanız var. 5 bulutsuz otelden farkımız yok”

 

Mobil Yaşam Otobüsünün arasında yatak, televizyon, banyo, ayakyolu gibi gelişigüzel unsurun toprak aldığını tamlayan Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğünde kere asfalt formeni yerine fariza önleyen Burhan Erol, “Otobüste elhasıl ne ararsanız var. 5 bulutsuz otelden tek farkımız yok. Rahatız, sabahleyin güre kalkıyoruz. İşimizin aksamaması düşüncesince genel anlamda bu cins işlerde burada kalıyoruz” dedi.

“Mobil Yaşam Otobüsümüz hem hesaplı bununla birlikte ağız tadı açısından baş döndürücü güzel”

 

Büyükşehir Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığında fariza önleyen grup çavuşu Aydın Güngör de “Şu anda Gülnar’da iş yapıyoruz. Mobil Yaşam Otobüsümüz baş döndürücü güzel. Hem hesaplı bununla birlikte ağız tadı açısından baş döndürücü güzel. Duşu, lavabosu var. Rahatlık ve konfor dair da güzel. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bize iyi ortak iş örneği verdi” ifadelerini kullandı.

 

Önceden ilçeden evlere arka dönerek gine gelmenin çetince bulunduğunu kail Güngör, “Çalışma sisteminin arasında filhakika yoruluyoruz. Bir de bunun hesabına gezi yaptığın devir rahatsızlık az buçuk elan artıyor. Bu hizmetin gelmesiyle bu arada bu rahatsızlık elan az ortak seviyeye düştü. Güzel ortak hizmet. Bu hizmetten müstefit olmak da bizim düşüncesince baş döndürücü güzel” diye konuştu. Otobüste rahat, konforlu ve vazgeçmiş ortak halde kaldıklarını kail Güngör, “Dün geceden itibaren burada kaldık. Sabah emek saatlerinden ilk ekiple bu arada kahvaltımızı yaptık. Daha sonraları da kere güvenliğimizi sağlayarak, günce düzentileme sistemimize başladık” biçiminde konuştu.

“Burası ortak evi aratmıyor”

 

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığında etkin personel Ahmet Kadir Çalık, “Bugün programımızda Gülnar’ın Büyükeceli amacında asfalt emekleri vardı. Merkezde olduğumuz düşüncesince açıklık yerine sıradan ortak uzağız. Bir günde gine gidiş-dönüş yapamıyoruz. Sağ olsun Büyükşehir Belediyemiz bizlere uyarınca ortak karavan ve otobüs tarzı ile ortak anahtar tahsis etti. İçerisinde yatağımız, banyomuz, lavabomuz, koltuklarımız var. Buzdolabından tutun da teshin sistemine, televizyonumuza derece gelişigüzel şeyi realizasyon etmişler. Burası ortak evi aratmıyor. İşimiz bittiği devir burada istirahatimizi yapıyoruz. Yemeğimizi burada yapıyoruz. İhtiyaçlarımızı burada gideriyoruz. Güzel yani. Bütün işlerimizi görebiliyoruz. Ev gibi diyebilirim. Başkanımız Vahap Seçer’e baş döndürücü teşekkürname ederiz” diye konuştu.

 

Mobil Yaşam Otobüsü olmaksızın eskiden süreçten de yalan fail Çalık, “Önceden bu anahtar bulunmadığı devir derinliğine bölgelere çağ ortamında gelip çelimsiz mesafeli işler yapıyorduk. Şu an bu otobüsle bu arada hem burada planımızı önceleri yapabiliyoruz. Asfaltımızı elan önceleri serebiliyoruz, yetişebiliyoruz. Çok memnunuz, gelişigüzel şeyi düşünmüşler. Yatağımızdan tutun, dolabımıza, televizyonumuza, buzdolabımıza derece gelişigüzel şeyimiz var” dedi,

Belediye personeline ev gibi mobil otobüs

Kaynak: IHA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.