ETÜ’de siber güvenlik semineri

ETÜ’de siber güvenlik semineri düzenlendi.   Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve mektepli topluluklarından Tech Kulubü iş birliğiyle Siber Güvenlik semineri düzenlendi.   Siber..

ETÜ’de siber güvenlik semineri

ETÜ’de siber güvenlik semineri düzenlendi.

 

Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve mektepli topluluklarından Tech Kulubü iş birliğiyle Siber Güvenlik semineri düzenlendi.

 

Siber güvenlik alanındaki aktüel gelişmeler ve kariyer imkanlarının konuşulmuş olduğu seminere baş döndürücü sayıda mektepli katıldı.

 

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü talim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Merve Yıldırım moderatörlüğünde melez namına planlı seminere konferansçı namına eklenen Siber Güvenlik Uzmanı İlker Burak Adıyaman, sektörde iş imkanlarının tedricen genişlediğini belirterek siber hücum türleri, sızdırılmış testleri ve geçer not vasıtalar ve kariyer olanakları üzerine dinleyicilere bilim verdi.

 

Etkinliğe değgin değerlendirmede mevcut Dr. Öğretim Üyesi Yıldırım ise bu günlerde siber güvenliğin lazım kurumsal gerekse de ferdî kurda birlikte lüzum biçimine geldiğine özen çekerek: “İnternet teriminin yaşantımızın ayrılmaz birlikte parçası biçimine gelmesi ve kullanımının herhangi birlikte güzeşte güneş artarak çoğalması siber güvenliğin önemini de artırmaktadır. Bölümümüzde öğrencilerimiz bu mevzuda şümullü namına pedagoji bilimi görüyor. Bunun birlikte düzenlediğimiz ayrışık etkinliklerle öğrencilerimizi bu sektörün önde mevrut isimleriyle buluşturarak onların bilim ve deneyimlerinden istifa etmelerini sağlıyoruz. Bu kapsamda ülke süresince ve ülke haricinde siber güvenlik dalında ehemmiyetli işlere imza atan Burak İlker Adıyaman öğrencilerimize baş döndürücü kalburüstü bilgiler verdi” diyerek konuştu.

ETÜ’de siber güvenlik semineri

Kaynak: IHA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.