Pedofili Eğrisi: Zehra Kaymaz Yazdı…

10 Ağustos 2019’da yargılanması beklenen Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu bunun üzerinde sosyal mecralarda yeninden gündeme gelen Epstein davası tüm detaylarıyla tekrar konuşulmaya komplo teorileri tekrar ortalığa saçılmaya başlandı. Peki..

Pedofili Eğrisi: Zehra Kaymaz Yazdı…

10 Ağustos 2019’da yargılanması beklenen Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu bunun üzerinde sosyal mecralarda yeninden gündeme gelen Epstein davası tüm detaylarıyla tekrar konuşulmaya komplo teorileri tekrar ortalığa saçılmaya başlandı. Peki Jeffrey Epstein kimdir? Neden tutuklandı ve neden ölü bulundu?

 

Tek tek incelemeye başlamadan önce hakkında çıkan haber ve makalelere bir göz gezdirdiğimizde; 2002’de New York Times’ınn yayınladığı makalede ( Jeffre Epstein uluslararası gizemli Para Babası ezecek paraları, uçak filosu, kadınlara ve dünya çapındaki finansal piyasalara keskin bir bakış açısı  var, Nobel ödüllü bilim insanlarına meydan okuyan Amansız beyninden bahsetmeye gerek bile yok) cümleleri ile övdüğü hatta Donald Trump’ın kendisinden ‘’ benim gibi genç kadınlara düşkün’’ cümleleri sarfettiği Epstein o dönemler Amerikan başkanının resmi gezilerinde eşlikçi olacak kadar prestijli biri, kraliçe Elizabeth’in küçükoğlu York dükü Prens Andrew un kızının 16 yaş doğum gününe katılacak kadar da saygın biri. Tabii servetinin kaynağını açıklanamıyor olması da ilgileri üzerinde tutmayı da sağlıyor.

 

 

Epsiten 21 yaşında üstün zekalı bir öğrenci olarak geçirdiği lise yıllarından sonra üniversiteye gitmemektense hayata atılmaya karar verir ve Manhattan’ın en zengin ailelerinin çocuklarını IVY üniversitelere girebilsin diye gönderdikleri Dalton School’da fizik ve matematik öğretmeni olur, daha o zamanlar kendinden yaşça küçük kızlara duyduğu ilgi baş verince okuldan kovulan Epsitien daha sonra danışmanlığı şirketi bir Stars’a giriyor giriş seviyesinde başlayıp hızlıca yükselip şirketin partneri oluyor. Ve işlediği suçlarla buradan da kovulan Epsiten kendi danışmanlık şirketiyle çok uç fiyatlarla danışmanlık vermeye devam ederken kendine pedofilinin alabileceği en iğrenç halinden bir ev kurup senelerce sayısız kez istismar ettiği onlarca çocukla dolduruyor. Köle gibi kullandığı istismar ettiği çocuklara yaptığı eziyet yetmez gibi kendi gibi sapkın fikirli bir sürü ünlüyü bu eve ‘’lolita Ekspres’’ olarak adlandırdığı uçakla getirmeye devam ediyor. Masaj adı altında birçok çocuk bu iğrençlikten nasibini almıyormuş gibi, çocuk kaçırma ve çocuk satma, deprem bölgelerine yardıma diye geldiği (ki Türkiye’nin de dosyada buldunduğu göz önünde bulundurulmalı) yerlerde kaybolan çocukların bu ağa düştüğü bilinenlerin arasında.

 

Bu cehennemden kaçmayı başarmış ve bu davaya baş koyan kadınlar yıllarca dava peşinde koşarken bir çok kez haksızlığa uğrayıp mahkeme kapısından elleri boş dönmüşken, tam emellerine ulaşacakları zaman gelmişken,yıllardır gördüğü istismarın açtığı yaralarına adalet merhemi sürüleceği umudu beslemeye başlamışken Epstein ne hikmetse davaya çıkmadan bir gün önce hücresinde ölü bulundu. Tam yaptıklarının tam anlamıyla ortaya çıkmasından korktuğu düşüncesine kapılacakken de sonradan yayınlanan listelerde Michael Jackson’ dan tutun Les Wexner ( kendisini  Victoria Secret’in kurucusu olarak tanıyor olabilirsiniz) Bill Gates’e kadar uzanan içinde siyasi figürlerin de olduğu kabarık bir liste göz önünde bulundurulunca mahkemeden bir gün önce kendini asması sergilenen bir tiyatronun finali gibi geliyor kulağa.

 

 

YORUMLAR (2)

  1. Bu nasıl bir sapkınlıktır böyle Allah çoluk çocuğumuzu böyle insanlardan korusun
    Zehra hanım size de bu tür yazılar için teşekkür ederiz bilinçlenmek adına

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.