Toplu iş sözleşmesi uyuşmazlıklarında görevlendirilecek arabulucu seçimleri devam ediyor

Toplu iş sözleşmesi uyuşmazlıklarında görevlendirilecek arabulucuların seçilmesine ilişkin süreç, 8 Aralık gün sonuna kadar devam ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 6356 sayılı Sendikalar..

Toplu iş sözleşmesi uyuşmazlıklarında görevlendirilecek arabulucu seçimleri devam ediyor

Toplu iş sözleşmesi uyuşmazlıklarında görevlendirilecek arabulucuların seçilmesine ilişkin süreç, 8 Aralık gün sonuna kadar devam ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesi Kanunu’nun ilgili maddesi gereÄŸi çıkarılan Toplu Ä°ÅŸ SözleÅŸmesinde Arabulucuya ve Hakeme BaÅŸvurma YönetmeliÄŸi doÄŸrultusunda, belirlenen illerdeki toplu iÅŸ sözleÅŸmesi uyuÅŸmazlıklarında görevlendirilmek üzere seçici kurul tarafından 145 arabulucu seçilecek.

21 Kasım’da baÅŸlayan ve e-Devlet’ten Bakanlığa ait hizmetler sayfasında bulunan “Arabulucu Seçimi BaÅŸvurusu ve Takibi” iÅŸlemlerinden yapılabilen baÅŸvurular, 8 Aralık saat 23.59’da sona erecek.

İlanla ilgili detaylara ve başvuru kılavuzuna, Bakanlığın internet sitesindeki duyurular kısmından ulaşılabiliyor.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.