Yanan konteyner 2 kardeşe mezar oldu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde konteynerde meydana mevrut düşkün 1 yaşındaki Doğa ve 4 yaşındaki İsacan’a mezar oldu.   Yangın, Samandağ ilçesi Sutaşı Mahallesi’nde Hüzmeli ailesinin hareket sonrası hayatta olmak düşüncesince evlerinin..

Yanan konteyner 2 kardeşe mezar oldu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde konteynerde meydana mevrut düşkün 1 yaşındaki Doğa ve 4 yaşındaki İsacan’a mezar oldu.

 

Yangın, Samandağ ilçesi Sutaşı Mahallesi’nde Hüzmeli ailesinin hareket sonrası hayatta olmak düşüncesince evlerinin bahçelerine yaptırdığı rekiz dirim dalında meydana geldi. Yurt haricinde etkin Abdullah Hüzmeli, hareket sonrası benzeri Zeynep ve çocukları; 1 yaşındaki Doğa ve 4 yaşındaki İsacan’ın yaşaması düşüncesince rekiz ev yaptırdı. Gece saatlerinde depremzede ailenin rekiz evinde düşkün meydana geldi. Yangında; 1 yaşındaki Doğa ve 4 yaşındaki İsacan yaşamını kaybetti. Samandağ İtfaiyesi ve Olay Yeri İnceleme (OYİ) ekipleri çeşidinden görüngü durumunda meydana getirilen muktezi tetkikat sonucunda yangının yalıtım kablolarından çıkmış olduğu değerlendirildi. Cenazeler ölü açımı düşüncesince Antakya Adli Tıp Kurumuna irsal edildi.

 

Elektrik tesisatından çıkmış olduğu memul yangınla ait tetkik başlatıldı.

Yanan konteyner 2 kardeşe mezar oldu

Kaynak: IHA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.