Galatasaray, Konyaspor’u konuk edecek

Galatasaray, Süper Lig’in 19’uncu haftasında ferda dalında Konyaspor’u konuk edecek. Rams Park’ta sayaç 19.00’da başlamış olacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Ali Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Olguncan ile Serkan Ok yapacak.

Galatasaray, Konyaspor’u konuk edecek

Teknik yönetmen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, ligde 44 nokta ve ortalamayla Fenerbahçe’nin arkasında 2’nci tam arazi alıyor. Toplamda 17 karşılaşmaya çıkan sarı-kırmızılar, bu karşılaşmalarda 14 yengi aldı. Kayserispor ve Fenerbahçe karşılaşmalarından beraberlikle ayrılan Okan Buruk’un öğrencileri, ligdeki biricik yenilgisini ise Hatayspor karşısında aldı. Galatasaray, sonuç iç ortalık mağlubiyetini ise geçtiğimiz sezonun 2’nci haftasında oynanan Giresunspor maçında yaşadı. Zirve yarışına sürdürmek talip sarı-kırmızılılar, Konyaspor müsabakasını da kazanarak 25 maçlık iç ortalık yenilmezlik serisini temdit hedefinde.

SARI-KIRMIZILARDA 7 EKSİK

Galatasaray’da Konyaspor karşılaşması öncesinde 7 eksik aktör bulunuyor. Göğüs kasında kopma meydana mevrut Sergio Oliveira, kas sakatlığı bitmeme fail Davinson Sanchez, büyük cezalıları Lucas Torreira ve Sacha Boey, Afrika Kupası düşüncesince ulusal takımlara revan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, beniz kemiklerinde fay oluşan Mauro Icardi Konyaspor karşılaşmasında biçim giyemeyecek.

MAURO ICARDI FORMA GİYEMEYECEK

Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Konyaspor karşılaşmasında sakatlığı hasebiyle biçim giyemeyecek. Süper Lig’in 18’inci haftasında oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında yüzüne almış bulunduğu vuruş sonra beniz kemiklerinde fay oluşan Icardi’nin Konyaspor karşılaşmasında biçim giymesi beklenmiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, Icardi’nin sakatlığı hasebiyle Konyaspor karşısında en encam uçta kısmet vereceği kişi de düşkünlük konusu.

SANTRFOR BÖLGESİ İÇİN 2 İHTİMAL VAR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, encam uç oyuncusu hattındaki eksiklerden kaynaklı Konyaspor karşılaşmasında en encam uçta dü ihtimali bulunuyor. Mauro Icardi’nin yokluğunda deneyimli uygulayım insanın fariza vereceği adlar ortada Halil Dervişoğlu ve Wilfried Zaha bulunuyor.

Takımda eksikler sonrası esas mevkisi santrfor bulunan biricik aktör Halil Dervişoğlu, Konyaspor maçında oynaması yerinde bu zaman sarı-kırmızılı formayla önceki kat ortak kütle maçında 11 oynayacak. 24 yaşındaki ulusal oyuncu, henüz ilkin Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu 2’nci maçında Zalgiris’e huzur biçim giymişti. Bu zaman ligde elden 50 zaman fariza karşılayıcı Halil Dervişoğlu, sarı-kırmızı biçim altında 8’i Süper Lig, 4’ü Şampiyonlar Ligi Elemeleri iktisap kılmak kabilinden toplamda 12 karşılaşmada biçim giydi. Ligde golü sıfır ulusal oyuncunun Şampiyonlar Ligi Elemelerinde ise 2 golü bulunuyor.

Öte taraftan esas mevkisi kol bulunan Wilfired Zaha’nın da Konyaspor karşılaşmasında forvette oynama ihtimali bulunuyor. Teknik yönetmen Okan Buruk’un sonsuz kendisine sol kanatta planladığı Zaha, Galatasaray kariyeri süresince santrfor mevkisinde on paralık müddet almadı. 31 yaşındaki oyuncu, fariza yapması yerinde sarı-kırmızılı formayla önceki kat santrforda oynayacak. Galatasaray formasıyla 13’ü Süper Lig, 6’sı Şampiyonlar Ligi ve 1’i Şampiyonlar Ligi Elemesi iktisap kılmak kabilinden 20 karşılaşmada fariza karşılayıcı Wilfried Zaha, bu karşılaşmaların 19’unu sol kanat, 1’ini ise esen kol oynadı. Zaha, bu maçlarda 6 gol ve 2 asistlik başarım sergiledi.

AMELİYAT OLAN KEREM AKTÜRKOĞLU 11’DE

Geçtiğimiz günlerde burnundan ortak ameliyat nâkil Kerem Aktürkoğlu’nun Konyaspor karşılaşmasında oynaması bekleniyor. 25 yaşındaki ulusal oyuncu, 4 günce iznin peşi sıra meydana getirilen antrenmanlarda cerrahi müdahale bulunmasına karşın arazi aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da Konyaspor karşılaşmasında fariza vermesi biçiminde oyuncunun dingildemek düşüncesince apiko bulunduğu belirtildi.

OKAN BURUK’UN 11 TERCİHİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımdaki eksikler hasebiyle Konyaspor karşılaşmasına değişik ortak 11 ile çıkacak. 7 fire aktör ile Konyaspor karşına çıkma bulunan Galatasaray’da sonuç haftalarda sol berk oynayan Barış Alper Yılmaz’ın büyük cezalısı Sacha Boey’in adına esen bekte oynaması bekleniyor. Sol bekte Kazımcan Karataş’ı düşünecek bulunan deneyimli uygulayım adam, itidalli sahada ise Lucas Torreira’nın büyük cezası hasebiyle Kaan Ayhan’ı 11’de görevlendirecek. Hakim Ziyech’in de Afrika Kupası’nda olması hasebiyle esen kanatta Tete’ye fariza verecek 50 yaşındaki uygulayım adam, en encam uçta ise sakatlığı mevcut Mauro Icardi ve Afrika Kupası’nda ulusal takıma revan Cedric Bakambu adına Halil Dervişoğlu’na fariza vermesi bekleniyor.

Galatasaray’ın Konyaspor karşısında beklenen 11’i şu şekilde:

“Muslera – Barış Alper Yılmaz, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Halil Dervişoğlu.”

Kaynak: DHA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.