Necip Uysal devam edemedi, Tayyip Talha 279 gün sonra forma giydi

Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı misafir etmiş olduğu karşılaşmanın ikinci yarısında rakibinin baldırı kafasına mevrut Necip Uysal, otama gördükten sonra baştan oyuna müdahale oldu. Tecrübeli aktör birlikte müddet oyuna devam ettikten sonra kendini baştan yere bıraktı ve oyundan genişlemek mecburiyetinde kaldı.

Necip Uysal devam edemedi, Tayyip Talha 279 gün sonra forma giydi

Beşiktaş’ın Kasımpaşa’yı mihman etmiş olduğu karşılaşmanın 52’nci çabucak Necip Uysal yatarak meydana getirdiği karışma sonra Fall’ın baldırının kafasına gelmesiyle yerde kaldı. Tecrübeli aktör kenarda otama gördükten sonra oyuna devam etti. Karşılaşmanın 66’ncı çabucak penaltı piyasası ortamında kendini yere bırakan Necip Uysal, oyuna devam edemedi. Tecrübeli topçu alkışlarla kenara gelirken adına Tayyip Talha Sanuç oyuna karışma oldu.

TAYYİP TALHA 279 GÜN SONRA

2022-23 sezonun 27’nci haftasında iç sahada oynanan Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Tayyip Talha Sanuç, derinliğine müddet takımdan ayrı kalmıştı. 8 Eylül’de topla çalışmalara süregelen 24 yaşındaki savunmacı, Kasımpaşa maçının ikinci yarısında oyuna girerek forma hasretine son verdi. Tayyip Talha Sanuç, 279 gün sonra siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.

Kaynak: DHA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.