Rafael Nadal, sakatlığı zımnında Avustralya Açık’tan çekildi

İspanyol tenisçi Rafael Nadal, sakatlığı dolayısıyla sezonun önceki grand slam turnuvası Avustralya Açık’tan çekildiğini açıkladı.

Rafael Nadal, sakatlığı zımnında Avustralya Açık’tan çekildi
İstanbul

Kariyerinde 22 grand slam şampiyonluğu mevcut Nadal, toplumsal medyadan meydana getirdiği açıklamada, “Melbourne’de meydana getirilen kontrollerde kasımda dar parçalanmış belirleme edildi. Daha evvel maslahat yaşadığım yerde değil ve bu dobra haber. Şu anda 5 setlik maçlarda azami ölçüde savaşım etmeye apiko değilim. Bu art devir düşüncesince sene süresince baş döndürücü çalıştım ve rastgele devir belirttiğim kabil amacım 3 ay ortamında en dobra seviyeme ulaşmak. Muhteşem Melbourne izleyicisi uğrunda oynayamamak benim düşüncesince üzücü. Burada, Avustralya’da oynamayı hakkıyla baş döndürücü istiyordum. Desteğiniz düşüncesince hepinize teşekkürler, geçenlerde görüşürüz.” ifadelerini kullandı.

Sakatlığının peşi sıra tahminî ortak sene sonradan kortlara dönen 37 yaşındaki Nadal, Avustralya’da katılmış olduğu Uluslararası Brisbane Turnuvası’nın çeyrek finalinde elenmişti.

Kaynak: AA

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.