Hanım Kızın Çeyizi Meğer Edebiymiş; Zehra Kaymaz Yazdı…

Gündemin rezillikleri sınır tanımazken, ülke gündemine dolandırıcılık gibi ağır bir ithamla gelirken her geçen gün başka bir özürle gündeme gelen ünlülerden ilk taşı yine Dilan Polat atmıştı, ‘’vergisel bir hata..

Hanım Kızın Çeyizi Meğer Edebiymiş; Zehra Kaymaz Yazdı…

Gündemin rezillikleri sınır tanımazken, ülke gündemine dolandırıcılık gibi ağır bir ithamla gelirken her geçen gün başka bir özürle gündeme gelen ünlülerden ilk taşı yine Dilan Polat atmıştı, ‘’vergisel bir hata yapmış olabiliriz’’ açıklamasından sonra x gündeminde tiye alınmıştı. Kabahati özrünün öne geçen başka bir açıklama Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin annesinden geldi. Yeni evlenen Nihal Candan’ın kocasının yanında yemek yemekten utanıp bazen aç uyuduğu annesinin evine gelip yemek yediği açıklamasını yapıp ağladığı röportaj yine tiye alındı.

Meğer hanım kızımızın çeyizi utangaçlığıymış bu denli ‘’edebin’’ son damlası bir kızcağızın böyle bir suçlamayla, ki tutuklandıkları göz önünde bulunursa suçlamadan daha fazlasının bulunduğu, delillerin olduğu aşikar sayılmasına rağmen, böyle büyük bir örgütün içine de herhalde utanıp hayır diyememesi yüzünden girdiğini düşünüp tam göz yaşlarımız sel olup akacak, hatta hazır Nihal Candan’a ağlarken bir de Dilan Polat’ın çocuklarını düşünüp kahrolacakken akıllara ülkesinin güvenliği uğruna can veren şehit çocukları geliyor Allahtan, üzüntümüz geçiveriyor.

Görgüsüzlüğün büyük bir şova dönüştüğü, ekonominin matematiksel verilerden çıkıp gönül işi olduğu ve bu gönüllerinden de aç gezmek zorunda kaldığı bir ülkede, karısı daha fazla görgüsüzlük yapsın diye kara para aklayan karsının kocası olan bu yiğitlerin hakkına girilen bu hüzün hikayesi kimsenin yüreğini dağlayamıyor maalesef, zira üzülen yerlerimiz geçim derdinin pençesine düştü.

Bu romantizm yarışına Eylül Öztürk’te dahil olmuş, hakkında çıkan davalardan sonra Trendyol Öztürk’le çalışmalarını durdurunca Öztürk çok kırılmış olacak ki ‘’benim gönül bağım vardı, onların yokmuş’’ açıklaması geldi. Yani tek hedefi karlılık olan koskoca şirketin kişisel bir gönül bağı kurduğuna inanması insana ‘’ya kardeşim hangi evrende böyle bir dünya kurdunda ticaret üzerine kurulan bağların gönül bağı olduğunu düşündün’’ dedirtiyor.

Bir yanda dolandırıcılar, bir yanda ülkenin naif romantikleri öbür yanda özel hayat tanımaksızın magazin başlığında insanların konserlerinde eteklerinin altına giymedikleri şortları bile konuşan ikililer, ki bu ikililerden biri geçtiğimiz günlerde tutuklanırken gökyüzüne bakarak araca binen Nihal Candan ve Engin Polat hakkında aşk dedikoduları çıkarmıştı. Kısacası hayatın gün geçtikçe zor olması yetmiyor gibi biraz gündemi takip edelim desek gündeminde başı kopmuş tavuk gibi ortalarda koşuşturduğu bir ülkede yaşıyoruz hepimize hayırlı uğurlu olsun.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.